Welcome to USBI

Languages

QUICK LINKS

student

Find the job for you!
Read More »

USBI Library

Connect Online:

people

Student enterprises

Many of our students already own successful businesses

Read More »

Careers after USBI

Your Education. Your Career.

Read More »

people

International Study Options

Learn about our innovative International Pathways

Read More »

 
Careers at USBI

Campus NEWS

Plant Seeds in Science and Harvest Engineers in the Future

23/10/14

In Jakarta on September 30, 2014, teachers from various areas in Jakarta, Bogor, Tangerang, Bekasi and Malang gathered in the auditorium of University Siswa Bangsa Internasional (USBI)-the Sampoerna University to participate in the opening ceremony of SMART Lab, a cooperation program between USBI and USAID that commits to improving education in Science, Technology, Engineering and Mathematics (STEM).

Read More »

Microsoft Partners in Learning : Teaching With Technology Workshop

24/09/14

Jakarta, 17-19 September 2014 — Twenty-three teachers and educators from Jabodetabek region came to Universitas Siswa Bangsa Internasional (USBI) - the Sampoerna University campus to participate in Teaching with Technology (TWT) workshop organized by USBI’s Faculty of Education in collaboration with Microsoft Partners in Learning Indonesia.

Read More »

Gear up for your future with Louisiana State University

22/07/14

Jakarta, 21-22 Juni 2014 – Universitas Siswa Bangsa Internasional (USBI) -the Sampoerna University established a strategic alliancewith Louisiana State University (LSU) College of Engineering in developing engineering and computer science study programs for the purpose of meeting the shortage of engineers in Indonesia.

Read More »

IESEG-the French Connection

17/07/14

Jakarta, Saturday 3 May 2014 - Stephen Murdoch, Associate Dean of International Relations at IESEG School of Management,spoke about the partnership between the French University, IESEG, and the Faculty of Business (FOB) at Universitas Siswa Bangsa International (USBI) – The Sampoerna University.

Read More »


In Partnership With



Lone Star College     Louisiana State University

USBI Video

Dean and student appear on the Indonesia Morning Show

By: USBI 18/02/14

Dean Teddy Mantoro and student Agus Lawandy of the Faculty of Science and Technology talk about international education and their recent trip to India on the Indonesia Morning Show.

Read More »

Ambassador Dino talks about USBI

By: USBI 04/02/14

Ambassador Dino Pati Jalal of the Republic of Indonesia to Washington DC discusses USBI, the Sampoerna family, and the partnership with Lone Star College.

Read More »

USBI Video Profile 2014

By: USBI 04/02/14

Take a video tour through USBI and learn about the AIMS program.

Read More »

Current Videos

asadadada duaaaaaaaaaa

CONNECT with USBI via :

  • erow
  • erow

ABOUT 8 hours 22 min ago.
FROM USBI Indonesia

Selamat malam dan selamat beristirahat USBI Friends! Semoga besok adalah hari yang lebih cerah dari hari ini :)

ABOUT 9 hours 9 min ago.
FROM USBI Indonesia

So, udah ada rencana olah raga apa nih untuk mengembalikan kebugaranmu sebelum beraktivitas kembali? #USBITips

ABOUT 9 hours 11 min ago.
FROM USBI Indonesia

Karena dengan olahraga dan kembali bugar maka ketika kembali beraktivitas di kampus/sekolah kamu akan lebih segar :) #USBITips

ABOUT 9 hours 14 min ago.
FROM USBI Indonesia

Kalau masih malas olahraga di luar, coba aja dengan olahraga-olahraga ringan di rumah.. Bersih-bersih rumah juga bisa loh :D #USBITips

ABOUT 9 hours 15 min ago.
FROM USBI Indonesia

Coba deh kamu mulai olahraga ringan seperti jogging atau berjalan santai dekat rumah untuk mengembalikan kebugaranmu #USBITips

ABOUT 9 hours 17 min ago.
FROM USBI Indonesia

Nah buat kamu yang udah kelamaan liburan di rumah juga pasti bikin kamu mager dan agak sedikit malas memulai aktivitas kan? #USBITips

/* New Module */ /*
  • erow
  • erow

ABOUT 8 hours 23 min
FROM USBI Indonesia

Selamat malam dan selamat beristirahat USBI Friends! Semoga besok adalah hari yang lebih cerah dari hari ini :)

ABOUT 11 hours 23 min
FROM USBI Indonesia

Siapa yang udah gak sabar pengen tau para pemenang OSCAR 2015 nanti? Cek dulu yuk nominasinya http://oscar.go.com/nominees :) #USBIFresh See the list of Oscar nominees for the 2015 Oscars. View trailers, photos and detailed information about the 87th Academy Awards 2015 nominations. 2015 Oscars: Nominees - 87th Academy Awards Nominations

ABOUT 12 hours 23 min
FROM USBI Indonesia

Untuk kamu yang masih bingung nentuin jurusan yang pas buat kuliah? Cari tau di #predictyourfuture deh > features.usbi.ac.id/future USBI - Predict Your Future

ABOUT 14 hours 23 min
FROM USBI Indonesia

Wow! Best National Costume #MissUniverse 2014/2015 dari Indonesia! pic.twitter.com/IKZsagmxe6 #USBIWow via @Sahabat_Pageant “The Chronicle Of Borobudur karya JFC juara Nasional Kostum terbaik #MissUniverse 2014/2015! Selamat! #ProudIndonesia” Sahabat Pageant on Twitter

ABOUT 15 hours 23 min
FROM USBI Indonesia

Siapa bilang bahasa isyarat tangan hanya u/ mereka yg memiliki keterbatasan ? Kita juga bisa belajar loh #USBIEvent http://t.co/gbqlVe9a0T “Siapa bilang bahasa isyarat tangan hanya u/ mereka yg memiliki keterbatasan ? Kita juga bisa belajar loh #USBIEvent” USBI Indonesia on Twitter

ABOUT 17 hours 21 min
FROM USBI Indonesia

Selamat siang USBI Friends, kalo cuaca mendung itu kamu paling suka makan siang dengan menu apa? #USBIAsk

logo
Mulia Business Park
Jl. MT Haryono Kav 58-60
Jakarta Selatan 12780

Subscribe to Our Newsletter


 
  • seswa
  • usbi
  • apaya
  • school
  • bunda
  • mekar
  • mekar
An Initiative of
sampurna
  •  
© 2012 Universitas Siswa Bangsa International. All rights reserved.